Met ons ervaren, enthousiaste team van mensen met passie voor het mooiste feest van het jaar leggen wij jaarlijks vele bezoeken af. Van huisbezoeken tot grote Sinterklaasfeesten bij bedrijven, scholen, sportverenigingen in Glanerbrug en omgeving, proberen wij ervoor te zorgen dat elk bezoek een onvergetelijk Sinterklaasfeest wordt! Ook leveren wij mensen voor sinterklaas activiteiten aan collega organisaties in het land. We hebben o.a. mensen geleverd voor de bioscoopfilm Sinterklaas en het pakjes Mysterie 2010, Sinterklaas en het raadsel van 5 december 2011, Sint & Diego en de magische bron van Myra 2012, intocht Enschede, avondintocht Elburg en de kidsclub FC Twente.

Wij hopen op deze wijze nog heel lang een positieve bijdrage te mogen leveren aan de mooiste traditie van Nederland.

Onderstaand de lipdub promotie film van de avond intocht te Elburg.